Elevate
news

Video afspelen

Interview met Britt

Bij Elevation Partners laten wij graag ons eigen personeel spreken over hun ervaringen. Daarom hebben wij Britt gevraagd om haar ervaringen tijdens de eerste periode met ons te delen.

Britt Vollebergh komt uit Den Bosch en kwam voor d’r studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam naar de hoofdstad. Nu is zij Recruitment Consultant bij Elevation Partners op het kantoor in Amsterdam.

Wat sprak jou aan om bij Elevation Partners te werken?

Wat mij aansprak om bij Elevation Partners te gaan werken is het in eigen handen
hebben van je carrière. Elevation Partners is een groot bedrijf, maar jij hebt de kans om binnen dit bedrijf echt je eigen business te runnen.

Waarom heb je specifiek voor Elevation Partners gekozen?

Ik heb specifiek voor Elevation Partners gekozen, omdat je hier echt kan doorgroeien hoe snel jij wilt, en tot welk niveau jij wilt. De mogelijkheden zijn hier eindeloos en het gehele pad met doorgroeimogelijkheden is al voor je uitgestippeld.

Wanneer je bij ons start als Recruitment Consultant zit je eerst in een training, hoe heb jij deze ervaren?

De training die ik heb ontvangen was écht top! Het is een fulltime training waarin je het gehele proces van A tot Z krijgt uitgelegd. Ook na de training word je door het gehele proces volledig begeleid. Daarnaast zijn de trainingen ook heel interactief, denk aan rollenspellen en praktijkvoorbeelden, wat ook nog eens ontzettend leuk is. Na de training had ik alle informatie om aan de slag te kunnen!

Na de training begint het werken in de praktijk, hoe heb je dat de eerste weken ervaren?

Ik heb de eerste weken ervaren als pittig, maar dat is niet erg want ik hou daarvan! Ik hou van hard werken en dat doen we hier allemaal. Het is hard werken, maar je wordt daar dan ook echt voor beloond.

Je bent nu al een aantal maanden werkzaam bij Elevation Partners, hoe zou jij de cultuur omschrijven?

De cultuur van Elevation Partners zal ik als ‘heel open’ omschrijven iedereen is heel open naar elkaar toe en met elkaar is gezellig zowel tijdens werktijd als daarbuiten.

Wanneer zou jij iemand aanbevelen om bij Elevation Partners te komen werken als Recruitment Consultant?

Ik zou iemand aanraden om bij Elevation Partners te komen werken als je net afgestudeerd bent, zin hebt om in de sales te gaan knallen, hard wilt werken en carrière wilt maken, dan is dit zeker iets voor jou!

Geïnteresseerd geraakt in de functie als Recruitment Consultant?

Deel deze blog:
Elevation_Partners_Dennis
Dennis

auteur