Elevate
news

Video afspelen

Interview met Jeroen

Bij Elevation Partners laten wij graag ons eigen personeel spreken over hun ervaringen. Daarom hebben wij Jeroen gevraagd om zijn ervaringen tijdens de eerste periode met ons te delen.

Jeroen van Vugt komt uit Den Bosch en heeft voor zijn tijd bij Elevation Partners de studie International Business and Management afgerond. Nu is hij Recruitment Consultant bij Elevation Partners op het kantoor in Den Bosch.

Wat sprak jou aan om bij Elevation Partners te werken?

Tijdens de eerste ontmoeting met Elevation Partners sprak het jonge team mij gelijk aan. Ik vind het persoonlijk fijn om in een jong en dynamische omgeving te werken. Verder sprak het mij ook aan dat Elevation Partners een sales gerichte organisatie is waarbij je targets hebt waarvoor ik me moet inzetten.

Ik mocht hier ook open zijn over wat ik persoonlijk wilde behalen en binnen welk termijn ik mijn doelen wil behalen. Het pad dat je binnen Elevation Partners kunt bereiken is ook heel erg duidelijk.

Bij Elevation Partners zag ik veel overlap tussen mijn vooropleiding, daar had ik alle facetten al een keer aangeraakt en ik zag gelijk kansen om de theorieën hier in de praktijk toe te passen.

Waarom heb je specifiek voor Elevation Partners gekozen?

Ik heb specifiek voor Elevation Partners gekozen, omdat ik echt op zoek was naar een sales gerichte baan in een jonge dynamische organisatie en dat is wat ik hier vond.

Wanneer je bij ons start als Recruitment Consultant zit je eerst in een training, hoe heb jij deze ervaren?

Het trainingstraject was heel waardevol geweest voor mij, je leert hier echt goed hoe je van A tot Z alle processen moet doorlopen en hoe je uiteindelijk je eigen succes kunt behalen.

Na de training begint het werken in de praktijk, hoe heb je dat de eerste weken ervaren?

De eerste weken waren voor mij wel intensief, ik kreeg een hoop nieuwe indrukken, maar ik werd wel meegenomen door mijn manager, ik werd echt op sleeptouw genomen zoals ik dat dan noem, je maakt wat fouten en leert daar direct van.

Je bent nu al een aantal maanden werkzaam bij Elevation Partners, hoe zou jij de cultuur omschrijven?

De cultuur van Elevation Partners zal ik omschrijven als heel open en ook wel warmhartig. Ik kon het binnen deze korte tijd al erg goed vinden met het team.

Wanneer zou jij iemand aanbevelen om bij Elevation Partners te komen werken als Recruitment Consultant?

Ik zal je als persoon aanbevelen om bij Elevation Partners te komen werken als je een persoon bent die sales gericht is en graag werkt in een organisatie die prestatiegericht is en die doelgericht te werk gaat.

Geïnteresseerd geraakt in de functie als Recruitment Consultant?

 

Deel deze blog:
Elevation_Partners_Dennis
Dennis

auteur