Elevate
news

Video afspelen

Interview met Renate

Bij Elevation Partners laten wij graag ons eigen personeel spreken over hun ervaringen. Daarom hebben wij Renate gevraagd om haar ervaringen tijdens de eerste periode met ons te delen.

Renate Heijmans komt uit Leiden en heeft voor haar tijd bij Elevation Partners de studie Psychologie afgerond. Nu is zij Recruitment Consultant bij Elevation Partners op het kantoor in Amsterdam.

Wat sprak jou aan om bij Elevation Partners te werken?

Wat mij aansprak om bij Elevation Partners te komen werken was voornamelijk de commerciële sector. Daarnaast het contact met mensen en het stukje sales dat erbij komt kijken. Het viel gelijk op dat je hier wordt gemotiveerd om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Wanneer je bij ons start als Recruitment Consultant zit je eerst in een training, hoe heb jij deze ervaren?

Het traingingstraject aan het begin van mijn periode heb ik als heel prettig ervaren. Het is fijn als je bij een nieuw bedrijf binnenkomt en begint met een nieuwe baan, om dan goed ingewerkt te worden. Die belofte is perfect nagekomen en dat was erg fijn.

Je bent nu al een aantal maanden werkzaam bij Elevation Partners, hoe zou jij de cultuur omschrijven?

Toen ik hier begon viel het mij direct op dat iedereen heel hard werkt en dat iedereen ook heel gezellig met elkaar is. De cultuur van Elevation Partners zal ik omschrijven als tijdens werktijd formeel en buiten werktijd heel informeel en gezellig!

Wanneer zou jij iemand aanbevelen om bij Elevation Partners te komen werken als Recruitment Consultant?

Ik zal je als persoon aanbevelen om bij Elevation Partners te komen werken als je net afgestudeerd bent en een uitdagende baan in de sales zoekt en daarnaast een groot
doorzettingsvermogen hebt.

Geïnteresseerd geraakt in de functie als Recruitment Consultant?

Deel deze blog:
Elevation_Partners_Dennis
Dennis

auteur