Carrière

AMSTERDAM / DEN BOSCH / DÜSSELDORF

Jouw Carrièrepad

Elevation Partners vindt het belangrijk dat het talent van iedereen volledig wordt benut. Wij willen jou natuurlijk op elk moment in je carrière kunnen blijven uitdagen. Daarom hebben wij drie verschillende carrièrepaden uitgestippeld: Consultant, Sales Team Manager en Business Manager.

Elevation Academy

Heb je een plek bemachtigd binnen Elevation Partners? Dan krijg je bij binnenkomst direct een plek in onze succesvolle Sales Academy!

Voor iedere stap die je binnen Elevation Partners zet bieden wij een passend opleidingstraject dat in verschillende fases is opgebouwd. Binnen de Academy krijgen alle deelnemers de nodige hulp en kennis om toekomstig Topbiller te worden. Hier leer je hoe je een maximaal presterende markt opzet en runt.

Daarnaast brengen we je alles bij op het gebied van sales, persuasieve communicatie en het closen van de deal. Van het runnen van je team tot het opzetten van je eigen label: al deze stappen dragen bij om jouw carrièrerichting tot partnerschap te verwezenlijken.

Consultant

Als Consultant rapporteer je aan de Sales Team Manager of Business Manager. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet binnen de nichemarkt. Dit doe je door het uitbouwen van jouw netwerk, bestaande uit klanten en kandidaten. De kwalificatie van kandidaten, het interview- / aanbiedingsproces en de complete service tot na de plaatsing. Jij bent verantwoordelijk voor het op complete arbeidsproces. Je kunt doorgroeien naar Senior en Principal Consultant basis van behaalde resultaten.

Sales Team Manager

Als Sales Team Manager rapporteer je direct aan de Business Manager. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van 6 á 8 consultants en de behaalde resultaten van jouw team. Ook zorg je ervoor dat kwalitatieve relaties opgebouwd worden met klanten en draagt hier de verantwoordelijkheid over. Je deelt graag jouw expertise om het maximale resultaat te behalen met je team.

Business Manager

Als Business Manager rapporteer je direct aan de Senior Business Manager of de Director. Jij staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening aan klant en kandidaat. Je ziet er op toe dat de Sales Team Managers hun team optimaal kunnen bijsturen en draagt zorg voor de juiste trainingen en ontwikkeling voor het gehele team.

Kickstart jouw carrière

Bekijk al onze openstaande vacatures