Internal Values

Maximize

Challenge jezelf iedere dag om het maximale te bereiken. Haal meer uit jezelf in iedere situatie. Doorbreek de barrières die jou tegenhouden. Vanuit jouw growth mindset ben je continue bezig met je persoonlijk ontwikkeling en vooruitgang.

Love the competition

Ga de competitie aan omdat je de beste wil zijn. Waardeer de gedrevenheid van je collega’s en haal het beste in elkaar naar boven. Herpak jezelf na een tegenslag. Help elkaar, deel successen en vier het samen.

Bring your energy

Zorg dat we zien, horen en voelen dat je aanwezig bent. Breng positieve energie en zorg dat je een inspiratie bent voor je collega’s. Wees jezelf en werk met plezier.  

Take ownership

Voel je volledig verantwoordelijk voor je eigen successen en je eigen failures. Pak proactief alle kansen die voorbij komen en spring in op de mogelijkheden die wij je bieden. Sta open voor feedback en wees trots op alles wat je bereikt. 

Act like an ambassador

Handel altijd vanuit integriteit. Wees een ambassadeur van ons merk, zowel intern als extern. Voel je verantwoordelijk voor het succes dat we samen opbouwen.

Kickstart jouw carrière

Bekijk al onze openstaande vacatures