Over ons

AMSTERDAM / DEN BOSCH / DÜSSELDORF

Missie

Elevation Partners biedt een platform voor werknemers waar ‘de ondernemende geest’ wordt gestimuleerd. Dit platform wordt aangeboden binnen alle lagen van de organisatie. Onder meer in de vorm van transparante promotie- en ontplooiingsmogelijkheden gedurende het carrièretraject. Dit gecombineerd met binnen- en buitenlandse carrièremogelijkheden.
 

Visie

Elevation Partners wil toonaangevend zijn binnen de Europese markt op het gebied van IT-arbeidsbemiddeling. Vanuit strategische locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij een landelijke service bieden op lokaal niveau voor zowel klant als kandidaat. Binnen Elevation Partners is de ondernemende cultuur de drijvende kracht achter de snelle groei van de organisatie.

Onze Labels

Elevation Partners bestaat uit vijf verschillende recruitment labels met elk een eigen specialisatie. De labels zijn ontstaan vanuit de behoefte van diverse klanten binnen verschillende sectoren. Ieder label richt zich op een andere niche binnen de IT- en Supply Chain sector. Door specialisatie binnen een niche bij een van onze labels, ben je als Consultant in staat de markt optimaal te bedienen.

Wanneer je bij Elevation Partners wordt aangenomen, zal je direct horen bij welk label en binnen welke niche je gaat starten.

Het Team

Het team bestaat uit Young Professionals die elkaar motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn leergierig, gedreven in ons werk en houden ervan om uitdagingen aan te gaan. Met discipline, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht zetten wij ons elke dag in voor het beste resultaat.

Door de veelal gezamenlijke interesses plus leuke en sportieve activiteiten die na werk georganiseerd worden, ontstaan bovendien hechte vriendschappen.

De tijd van je leven

Naast verantwoordelijkheid zorgen we ook voor ontspanning. Van jaarlijkse trips naar het buitenland tot wekelijkse borrels; Erbij zijn is meemaken bij Elevation Partners.

Internal values

Onze internal values bepalen de identiteit van Elevation Partners. Iedere afdeling werkt op zijn eigen manier volgens deze interne waarden. Hiermee creëren we een energieke, high performance werkcultuur waarin we iedere dag het maximale uit onszelf halen en samen successen vieren.

Kickstart jouw carrière

Bekijk al onze openstaande vacatures