Cluster logo

Cluster is hét werving- en selectiebureau gespecialiseerd in Data- en BI Specialisten. Met het hoofdkantoor gevestigd in de Mondriaantoren te Amsterdam, een vestiging in Den Bosch naast het station en een onlangs geopend kantoor in Düsseldorf, bemiddelt Cluster op landelijk niveau in Nederland en Duitsland. Vanwege de specialisatie binnen deze niche van IT, is Cluster dé leverancier van high-end Data- en BI Specialisten voor de Top 100 tech- en corporate bedrijven van Europa.

We are

Elevation

Partners

Searchlite is hét werving- en selectiebureau gespecialiseerd in Software Development. Met het hoofdkantoor gevestigd in de Mondriaantoren te Amsterdam, een vestiging in Den Bosch naast het station en een onlangs geopend kantoor in Düsseldorf, bemiddelt Searchlite op landelijk niveau in Nederland en Duitsland. Vanwege de specialisatie binnen deze niche van IT, is Searchlite dé leverancier van high-end Software Developers voor de Top 100 tech- en corporate bedrijven van Europa.

We are

Elevation

Partners

Foreqast is hét werving- en selectiebureau gespecialiseerd in ERP- en CRM Specialisten. Met het hoofdkantoor gevestigd in de Mondriaantoren te Amsterdam, een vestiging in Den Bosch naast het station en een onlangs geopend kantoor in Düsseldorf, bemiddelt Foreqast op landelijk niveau in Nederland en Duitsland. Vanwege de specialisatie binnen deze niche van IT, is Foreqast dé leverancier van high-end ERP- en CRM Specialisten voor de Top 100 tech- en corporate bedrijven van Europa.

We are

Elevation

Partners

Layer is hét werving- en selectiebureau gespecialiseerd in IT infrastructuur & Testing. Met het hoofdkantoor gevestigd in de Mondriaantoren te Amsterdam, een vestiging in Den Bosch naast het station en een onlangs geopend kantoor in Düsseldorf, bemiddelt Layer op landelijk niveau in Nederland en Duitsland. Vanwege de specialisatie binnen deze niche van IT, is Layer dé leverancier van high-end IT specialisten voor de Top 100 tech- en corporate bedrijven van Europa.

We are

Elevation

Partners

Supplyd logo

Supplyd is hét werving- en selectiebureau gespecialiseerd in Supply Chain professionals. Met een authentiek kantoor midden in het centrum van Nijmegen bemiddelt Supplyd op landelijk niveau Supply Chain specialisten voor zowel Freelance als vaste posities. Door de gekozen specialisatie is iedere consultant constant bezig met één specifieke regio en branche zoals; Food/FMCG, Chemical, Logistics, Manufracturing & Retail. Er wordt samengewerkt met grote (internationale) organisaties voor een breed scala aan vacatures.

We are

Elevation

Partners