Next level IT-staffing

Next level IT-staffing

Goede IT-professionals vinden is een vak, zeker in deze markt. Hoe complex een IT-vraagstuk ook is, we vinden altijd een oplossing op het hoogste niveau. Ons team van ervaren en toegewijde specialisten wil niets liever dan buitengewone resultaten leveren. Daag ons uit met jouw IT-probleem en ontdek hoe ver we gaan. Bring it on.

 • K+
  IT-PROFESSIONALS IN NETWERK
 • +
  CONSULTANTS IN DIENST
 • K+
  SUCCESVOLLE PLAATSINGEN

VOOR ELK IT-SPECIALISME

Vanuit strategische locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij een landelijke service bieden op lokaal niveau voor zowel klant als kandidaat. Door deze werkwijze zijn wij in staat de markt optimaal te bedienen.

 • Software, Development & Testing

 • IT Infrastructure

 • BI, Data & Analytics

 • ERP & CRM

ONZE DIENSTEN

search

Werving & Selectie

person

Interim

group

Deta-vast

Wij verbinden jou met de beste kandidaten in IT. We werken nauw samen om jouw behoeften, cultuur en ambities te begrijpen, zodat we het talent vinden dat bij je past. Dankzij ons netwerk van 40.000+ IT’ers verbinden we je snel met de professional die bij jouw team/organisatie past.

We werken nauw samen om jouw behoeften, cultuur en ambities te begrijpen, zodat we het talent vinden dat bij je past. Dankzij ons netwerk van 40.000+ IT’ers koppelen we je binnen 24 uur met de beste professional voor het project. Zo kunnen kritieke projecten zonder problemen doorlopen. We streven ernaar dat onze interim professionals zich snel aanpassen aan de werkomgeving en werkcultuur van de klant.

Met deze contractvorm bieden we specialistische vakkennis aan, zonder langdurige verantwoordelijkheid als werkgever. Zo speel je snel en efficiënt in op veranderingen in de markt. Plus de mogelijkheid om een topspecialist permanent aan je te binden, na het succesvol afronden van een project.

wij werken o.a. voor

Maatwerk oplossingen

Wij bieden verschillende contractvormen aan. Of het nu gaat om werving en selectie, outsourcing, interim, directe aanstelling, of het selecteren en inzetten van externe specialisten via bemiddelingsdiensten. Wij bieden altijd een contractvorm die past bij de wensen van onze klanten en kandidaten. We've got your back.

Hyperniche IT focus

Om echt goed te begrijpen of een IT-professional beschikt over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het vervullen van de opdracht, is het onmisbaar om over enige relevante IT-kennis te beschikken. Om die reden worden IT-professionals bij ons geïnterviewd door recruiters die zich hebben gespecialiseerd in de niche waarin de professional werkt: onze hyperniche recruiters. Een hyperniche is een combinatie van niche en regio, bijvoorbeeld Data Analytics in Zuid-Holland.

Werkwijze

Jouw voorkeur van werken is simpelweg onze manier van werken. Wij passen ons aan naar jouw recruitment proces. Van het screenen en aanleveren van CV’s tot het bepalen van de voorwaarden. Wij weten precies wanneer de beste specialisten in elke regio openstaan voor een eventuele overstap. Door dagelijks contact, hebben we het meest up-to-date netwerk van high-end IT-specialisten in Nederland en Duitsland.

LEVEL UP
YOUR
IT-STAFFING

Interesse in Technische & Supply Chain professionals?

Ben je een professional in de technische of supply chain sector en op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je een werkgever die op zoek is naar een enthousiaste specialist? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen, we kijken graag met je mee!

Lees meer