Technische & Supply Chain Staffing

Technische & Supply Chain Staffing

Supply Chain & Techniek

Supplyd is dé specialist in het vinden van de juiste professional binnen de technische & supply chain sector. Met kantoren gevestigd in Nijmegen, Amsterdam, Den Bosch en Düsseldorf, bemiddelt Supplyd op landelijk niveau in zowel Nederland als Duitsland.

Werkzaam binnen branches:

  • Engineering

  • Manufacturing

  • Food/FMCG

  • Chemical

  • Retail & Logistics

Niche specialisatie​

Iedere consultant bij Supplyd focust zich op één bepaalde regio en niche binnen een markt. Hierdoor beschikt deze consultant te allen tijde over de juiste kennis van de markt in jouw regio. Hierdoor zijn onze consultants altijd up-to-date m.b.t. de vraag in de markt en wat gangbaar is qua arbeidsvoorwaarden.

Groot netwerk

Dag in dag uit worden specialisten binnen de regio van de consultant actief benaderd en wordt contact onderhouden. Hierdoor weten wij precies wanneer een ‘latent werkzoekende’ geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging. Door uitgebreide gesprekken te voeren met potentiële werkgevers kunnen wij een zo compleet mogelijk beeld scheppen over de verwachting van de werkgever en de vacature zo compleet mogelijk aan de specialist presenteren.

Onze diensten

lock

Werving & Selectie

person

Freelance

group

Deta-vast

Onze W&S-afdeling helpt wanneer er behoefte is om een Supply Chain Specialist permanent in dienst te nemen.

Goed in spoed! Je zoekt een specialist om jouw project te redden? Binnen 24 uur levert onze freelance divisie 3 geschikte profielen binnen het budget.

Een detavast-constructie biedt onze klanten de mogelijkheid een topspecialist permanent aan zich te binden na het succesvol afronden van een project/periode.

Ontdek de mogelijkheden

Neem contact op met

ons team