WE ARE HERE FOR YOU!

WE ARE HERE FOR YOU!

Wij regelen de baan die bij jou past. Naast grote namen zoals Action, Frencken en Zeeman, werken wij ook voor organisaties zoals Hessing Supervers en Bolsius. Onze consultants brengen jou in contact met het bedrijf dat past bij jouw profiel en visie.

VOOR ALLE SUPPLY CHAIN SPECIALISTEN

Vanuit strategische locaties in Nederland en Duitsland kunnen wij een landelijke service bieden op lokaal niveau voor zowel klant als kandidaat. Door deze werkwijze zijn wij in staat de markt optimaal te bedienen.

  • Procurement
  • Logistiek & Transport
  • Productie
  • Supply Chain/Demand

Onze expertise

Vanuit onze hyperniche focus begrijpen wij als geen ander jouw vakgebied. Als gevolg hiervan hebben wij het grootste en meest up-to-date netwerk van relevante werkgevers in Nederland en Duitsland. Onze consultants voeren uitgebreide gesprekken met potentiële werkgevers zodat ze precies weten waar de organisatie naar op zoek is. Jij hoeft ons alleen te vertellen wat jouw persoonlijke doelen zijn zodat wij die ene baan kunnen regelen waar jij het verschil gaat maken.

ACTIEVE BRANCHES

Storefront

Retail

Memory

High Tech

Fastfood

Food

Shopping_Cart

Detailhandel

Grocery

FMCG

Persoonlijk & effectief

Het gaat om jou. Wij regelen de baan die jou naar een hoger niveau brengt. We richten ons op niets anders dan de supply chain & logisitiek gerelateerde vacatures. In welke contractvorm dan ook, zolang het maar past bij de situatie die jij voor ogen hebt.

REACH YOUR HIGHEST POTENTIAL